POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE PENTRU PERSOANE FIZICE

Actualizat: 26.04.2020

 

WarnerMedia („noi”, “al/a/ai/ale nostru/noastră/noștri/noastre”) este un grup de companii de primă mărime care își desfășoară activitatea în sectorul media și de divertisment. Această Politică de confidențialitate furnizează explicații cu privire la datele personale colectate, utilizate, partajate și prelucrate în alt mod de companiile WarnerMedia despre persoanele (“dvs.”) care interacționează cu Ofertele noastre de servicii („Informații”). De asemenea, această Politică de confidențialitate nu este aplicabilă Serviciilor digitale care sunt servicii online destinate copiilor.  

 

Grupul WarnerMedia este format din diferite persoane juridice și unități de afaceri. În cadrul acestei Politici de confidențialitate, „Operatorul de date” pentru Informațiile dvs. este compania care decide care sunt scopurile în care sunt prelucrate Informațiile, precum și modul în care acestea sunt prelucrate. Compania WarnerMedia care va avea rolul de Operator de date în legătură cu prelucrarea Informațiilor dvs. va depinde de Oferta pe care o utilizați; în majoritatea cazurilor, aceasta va fi compania WarnerMedia care v-a pus la dispoziție Oferta respectivă, așa cum se descrie în condițiile noastre de utilizare. 

 

În anumite circumstanțe, este posibil ca mai mulți Operatori de date să fie răspunzători de prelucrarea Informațiilor dvs., de exemplu în cazul în care Informațiile sunt partajate cu alte companii WarnerMedia în scopul indicat în prezenta Politică de confidențialitate. Vă rugăm să revizuiți Lista Operatorilor pentru mai multe detalii. Dacă în continuare aveți întrebări cu privire la Operatorul de date relevant, contactați-ne folosind una dintre metodele de mai jos. 

 

În conformitate cu legislația anumitor țări din afara Spațiului Economic European, este posibil să avem nevoie de consimțământul dvs. pentru prelucrarea Informațiilor dvs. prevăzută în această Politică de confidențialitate. Cu excepția oricăror indicații contrare transmise de dvs., cum ar fi opțiunea de renunțare sau absența înscrierii, dacă vi se solicită, și dacă prevederile legislației o permit, prin furnizarea de informații sau prin interacțiunea cu Ofertele noastre de servicii vă acordați consimțământul cu privire la utilizarea Informațiilor de către noi, în conformitate cu prevederile prezentei Politici de confidențialitate. 

CUPRINS

SFERA DE APLICABILITATE A PREZENTEI POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică. În aceasta sunt prezentate tipurile de Informații pe care le putem colecta despre dvs., scopurile în care facem aceasta și metodele prin care le colectăm și (dacă este cazul) temeiul legal pentru aceasta, precum și informații cu privire la păstrarea datelor, drepturile dvs. și modul în care ne puteți contacta. Această Politică de confidențialitate acoperă atât activitățile noastre online de prelucrare a datelor, cât și pe cele offline, inclusiv Informațiile pe care le colectăm prin intermediul Ofertelor noastre de servicii, cum ar fi cele prezentate mai jos:  

 

Servicii digitale: 

 • Site-urile WarnerMedia,inclusiv activitățile desfășurate prin intermediul site-urilor noastre, cum ar fi sondajele, studiile de cercetare, testele destinate focus-grupurilor, promoțiile, concursurile și tragerile la sorți, achizițiile efectuate în cadrul serviciilor noastre, invitații la acțiune pentru conținut generat de utilizatori („CGU”) și abonarea la buletine informative (newsletters); 
 • Aplicațiile mobile, inclusiv activitățile desfășurate prin intermediul aplicațiilor noastre, cum ar fi cele enumerate pentru site-urile noastre web; 
 • Servicii pe bază de abonament sau alte servicii de redare în flux (streaming) oferite de WarnerMedia consumatorilor și servicii în cadrul cărora recepționați de la noi conținut audio-vizual prin intermediul site-urilor noastre, al aplicațiilor mobile și/sau printr-un serviciu furnizat de un terț, cum ar fi un furnizor de servicii de internet, o platformă de televiziune cu plată sau un operator de servicii de telefonie mobilă; 
 • Jocuri pentru console; 
 • Paginile/canalele/conturile create pentru fani pe rețele de socializare terțe (de exemplu, paginile oficiale de pe Facebook, Instagram, Twitter). 

Servicii offline: 

 

 • Vizitarea studiourilor; 
 • Atracții și expoziții (de exemplu, parcuri tematice, activități de marketing în cadrul unor convenții sau în alte locuri publice, experiențe VR cu participare personală) organizate de o companie WarnerMedia; și  
 • Evenimente la care participați în calitate de consumator sau de invitat (și nu în calitate de reprezentant într-o activitate de afaceri), cum ar fi premiere ale filmelor, evenimente de marketing și la care participă influencers, teste destinate focus-grupurilor sau utilizatorilor și evenimente private organizate la sediile noastre sau în studiourile noastre, în baza unui contract de închiriere. 

 

Rețineți că este posibil să combinăm Informații pe care le colectăm dintr-o sursă (de exemplu, un site WarnerMedia) cu Informații pe care le colectăm dintr-o altă sursă (de exemplu, o aplicație mobilă), inclusiv cu Informații colectate de o altă companie WarnerMedia sau de un terț (așa cum descriem mai jos). De asemenea, vă rugăm să rețineți că în cadrul Serviciilor noastre offline este posibil să interacționați cu Serviciile noastre digitale și viceversa, de exemplu, în cazul în care faceți o rezervare pentru o vizită a studiourilor sau pentru participarea la un eveniment de marketing prin intermediul unui site web WarnerMedia. Anumite Oferte de servicii WarnerMedia (cum ar fi unele parcuri tematice care își desfășoară activitatea sub marca WarnerMedia, magazine online și achiziții efectuate în aplicații) nu sunt operate de WarnerMedia, ci de un deținător de licență terț sau de magazinul de aplicații; orice prelucrare a informațiilor dvs. personale de către un astfel de deținător terț de licență sau de un magazin de aplicații nu face obiectul prezentei Politici de confidențialitate, prin urmare vă recomandăm să verificați dacă termenii și condițiile aplicabile Ofertei se referă sau nu la o companie WarnerMedia.  

INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM

Colectăm, utilizăm, partajăm și prelucrăm în orice alt mod următoarele categorii de Informații: 

 

1) Informații pe care este posibil să le colectăm de la dvs.: 

 

 • Informații de înregistrare, de deschidere de conturi și de înscriere, inclusiv informații despre dvs., colectate atunci când vă înregistrați sau vă înscrieți pentru una dintre Ofertele noastre de servicii (de exemplu, numele, numele de utilizator, parola, adresa de e-mail, datele de contact, data nașterii sau vârsta, interesul manifestat pentru conținutul nostru etc.)  
 • Informații cu privire la achiziționarea unei Oferte de servicii de către dvs. , inclusiv informații relevante cu privire la plată (de exemplu, date ale cardului de credit). De asemenea, putem prelucra informații despre perioade de probă, valorificări ale unor recompense sau promoții, perioade fără abonament activ, istoricul plăților și orice plăți neefectuate. 
 • Informații despre utilizarea de către dvs. a unei Oferte de servicii sau despre participarea la aceasta, inclusiv informații dacă ați deschis un mesaj e-mail pe care vi l-am trimis, despre modul în care dvs. (și orice cont pe care îl utilizați) interacționați cu un Serviciu digital, despre conținutul pe care l-ați vizualizat sau publicat, reclamele cu care ați interacționat, jocurile pe care le-ați jucat și nivelul la care ați ajuns, preferințele, interesul manifestat și utilizarea diverselor caracteristici, programe, servicii și conținuturi disponibile în cadrul unui Serviciu digital. Acestea pot include și informații demografice, inclusiv la nivel de individ sau de gospodărie. 
 • Informații pe care le furnizați atunci când participați la sondaje destinate consumatorilor, la studii de cercetare sau la teste destinate grupurilor tematice, inclusiv răspunsuri online sau în scris și, după caz, înregistrări audio sau video ale interviurilor la care ați participat. 
 • Participări la promoții, concursuri, trageri la sorți sau apeluri la acțiune, inclusiv imagini, clipuri video și text. 
 • Accesul la camera foto-video, inclusiv în cazul în care, pentru anumite Servicii digitale, vă solicităm permisiunea de a accesa camera foto-video a dispozitivului dvs. Dacă ne acordați această permisiune, veți avea posibilitatea de a face fotografii sau de a filma clipuri video în aplicație, de a ni le transmite sau de a accesa anumite funcții specifice realității augmentate („AR”). Este posibil ca unele dintre aceste funcții să se bazeze pe sisteme ale camerei care urmăresc mișcările ochilor și alte trăsături faciale sau caracteristici ale mediului din imediata apropiere pentru a aplica efecte AR.
 • Date sensibile, inclusiv în cazul în care alegeți să partajați informații în cadrul uneia dintre Ofertele noastre de servicii sau în cazul în care furnizați Informații în cadrul unuia dintre sondajele noastre sau a activităților de colectare de feedback, inclusiv, dacă legislația aplicabilă o permite, informații referitoare la starea dvs. de sănătate fizică sau mintală, rasa sau etnia dvs., credințele religioase sau filozofice, viața sexuală sau orientarea sexuală sau opiniile dvs. politice. În cazul unor Oferte de servicii care includ funcții specifice divertismentului dinamic este posibil să colectăm, cu consimțământul dumneavoastră și în conformitate cu legislația aplicabilă, informații prin scanarea feței, înregistrarea mișcărilor ochilor sau reacția pielii, care pot fi considerate date biometrice. 
 • Informații despre activitatea dvs. pe rețelele de socializare, inclusiv interacțiunile dvs. cu paginile/canalele/conturile noastre create pentru fani din cadrul unor comunități terțe, forumuri și site-uri de socializare terțe, servicii, pluginuri și aplicații terțe („Site-urile rețelelor de socializare”) Acestea pot cuprinde postări, „aprecieri” (”like-uri”) și alt conținut generat de utilizator pe care îl furnizați, precum și detalii despre dvs., cum ar fi numele dvs., ID-ul de utilizator, fotografia de profil, data nașterii și, dacă permiteți aceasta, listele de prieteni și persoane pe care le urmăriți. Pentru informații cu privire la modul în care vă puteți personaliza setările de confidențialitate pe Site-urile rețelelor de socializare și cu privire la modul în care aceste Site-uri ale rețelelor de socializare gestionează informațiile dvs. și conținutul dvs. personal, consultați paginile de asistență cu privire la confidențialitate, politicile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale acestora. 
 • Informații partajate pe forumuri WarnerMedia publice sau operate de comunități, inclusiv în cazul pe care partajați fotografii, scrisori, clipuri video sau comentarii, atunci când participați la discuții desfășurate pe forumuri online. În funcție de setările dvs. de confidențialitate, aceste informații sau conținuturi și numele dvs. de utilizator pot deveni publice pe Internet sau în cadrul unei comunități de utilizatori. Nu putem împiedica utilizarea în continuare a acestor informații după ce le distribuiți pe un forum public sau pe un forum operat de o comunitate. Consultați politicile de confidențialitate ale forumului în cauză pentru informații suplimentare cu privire la modul în care acestea gestionează Informațiile dvs. 
 • Informații cu privire la locul în care vă aflați, inclusiv dacă acestea sunt preluate din informații despre dispozitivul dvs. (cum ar fi adresa IP sau codul țării), din interacțiunile dispozitivului dvs. cu Serviciile noastre digitale sau, cu consimțământul dvs., din Informații despre localizarea precisă a dispozitivului dvs. (de exemplu, geolocalizare cu ajutorul dispozitivelor mobile). 
 • Informații despre evenimente, inclusiv imagini și clipuri, indiferent dacă sunt obținute prin intermediul unui stand sau prin alte mijloace de către noi sau de către un terț care acționează în numele nostru și alte informații referitoare la organizarea și gestionarea unui eveniment, cum ar fi alergii alimentare și alte cerințe individuale. 
 • Informații tehnice/legate de utilizare, preluate de pe dispozitivul dvs. , inclusiv tipul de dispozitiv, browser, identificator unic al dispozitivului, sistem de operare, furnizor de internet, identificator al dispozitivului mobil și/sau identificator al agentului de publicitate mobil, identificator al dispozitivului conectat (inclusiv cel al unui televizor conectat), adresa IP, atribute de rețea, atribute și setări ale televizorului și atribute și setări ale aplicației și alte atribute și setări ale dispozitivului sau ale browserului.
 • Informații cu privire la solicitările de informații transmise de dvs. în calitate de client, inclusiv atunci când ne contactați prin intermediul unuia dintre serviciile noastre de asistență pentru clienți, adrese de e-mail, ferestre de chat pentru asistență pentru clienți, formulare sau sisteme de tichete, Site-uri ale rețelelor de socializare sau centre de asistență telefonică pentru clienți, care pot înregistra apeluri.  

 

 2) Informații pe care le putem colecta despre dvs., din alte surse, inclusiv de la prieteni

 

Informații provenite din alte surse. Uneori combinăm Informații cu alte informații online pe care le primim, inclusiv informații de utilizare despre interacțiunile dvs. cu alte site-uri web și cu reclame și media online. De asemenea, completăm sau combinăm Informații cu Informații provenite dintr-o varietate de alte surse sau din surse externe, inclusiv furnizori de date terți care ne furnizează informații cum ar fi date demografice, istoricul tranzacțiilor și achizițiilor, Informații despre conținutul și reclamele cu care interacționați. De asemenea, este posibil să primim Informații despre dvs. de la prietenii dvs. care vă invită să interacționați cu oricare dintre Serviciile noastre digitale. Este posibil să primim Informații de la terți cu care ați încheiat un contract pentru un abonament care include accesul la conținutul sau la serviciile noastre.

 

 Informații provenite de la prieteni. În anumite situații, le putem permite prietenilor care folosesc Ofertele noastre de servicii să furnizeze Informații despre dvs. De exemplu, cineva poate trimite Informații pe site-urile noastre pentru a vă invita să participați la o Ofertă de servicii, să faceți recomandări sau să partajați conținut prin intermediul uneia dintre aplicațiile noastre sau pentru ca mai mulți jucători să participe la același joc. Este posibil să primim Informații despre dvs. prin prelucrarea acestor cereri, inclusiv numele dvs., datele de contact sau informații despre interesul manifestat de dvs. cu privire la Ofertele noastre de servicii și la utilizarea acestora.  

CUM UTILIZĂM INFORMAȚIILE

Este posibil să utilizăm Informațiile în scopurile descrise în prezenta Politică de confidențialitate sau în alte moduri dezvăluite la momentul colectării. În continuare vă explicăm diferitele noastre scopuri, orice activități de prelucrare cu privire la care, în opinia noastră, este nevoie de explicații suplimentare și, dacă este necesar, „temeiul legal” pentru prelucrarea Informațiilor dvs.  

 

Vă rugăm să rețineți că, deși Informațiile pot fi prelucrate pentru mai mult de un scop (de exemplu, Informații pe care le obținem atunci când vă punem la dispoziție Oferta noastră de servicii pot fi utilizate și pentru îmbunătățirea și dezvoltarea Ofertei noastre de servicii și/sau în scopuri de marketing și publicitate personalizată), nu toate scopurile sau activitățile de prelucrare de mai jos vor fi aplicabile în fiecare situație. Utilizarea specifică a Informațiilor dvs. de către noi va depinde de Oferta de servicii pe care o selectați și de modul în care interacționați cu noi, inclusiv permisiunile pe care ni le acordați (de exemplu, dacă sunteți sau nu de acord cu anumite utilizări, cum ar fi marketingul direct) și de alte controale pe care le exercitați cu privire la prelucrarea Informațiilor dvs. de către noi (de exemplu, dacă alegeți sau nu să renunțați, dacă această opțiune este disponibilă). Capacitatea dvs. de a exercita control asupra anumitor scopuri pentru care sunt prelucrate Informațiile dvs. este descrisă în secțiunile CERERE DE EXERCITARE A DREPTURILOR și MODULE „COOKIE” ȘI ALTE INFORMAȚII TEHNICE.  

 

Furnizarea Ofertelor noastre de servicii 

 

Este posibil să folosim Informațiile dvs. pentru configurarea contului dvs. la noi, pentru înregistrarea pentru o Ofertă de servicii, pentru a vă permite să plătiți pentru aceasta, pentru a vă pune la dispoziție Oferta, pentru a vă permite să participați la o promoție, concurs, tragere la sorți sau invitație la acțiune pentru trimiterea de CGU sau pentru furnizarea de suport pentru Oferta de servicii și soluționarea oricăror probleme. Aceasta poate include punerea în aplicare a termenilor și condițiilor (de exemplu, pentru serviciile noastre pe bază de abonament, limitarea numărului de dispozitive și afișarea conținutului adecvat în funcție de locul în care vă aflați) și optimizarea punerii la dispoziție a Ofertei de servicii pentru fiecare dispozitiv specific utilizat pentru a o accesa și pentru a vă pune la dispoziție funcția „continuați să vizionați” pentru serviciile noastre pe bază de abonament. 

 

În țările în care pentru prelucrarea Informațiilor este necesar un temei legal, ne bazăm pe următoarele aspecte: 

 • O  mare parte a activității noastre de prelucrare, cum ar fi furnizarea și asigurarea suportului pentru Ofertele de servicii, este necesară pentru încheierea contractului sau aducerea la îndeplinire a contractului pe care l-am încheiat cu dvs., inclusiv pentru a permite noilor clienți să se înscrie sau să se înregistreze și clienților existenți să se conecteze la Serviciile noastre digitale. 
 • Pentru realizarea „intereselor noastre legitime” (și ale altora) sunt necesare alte tipuri de prelucrări, inclusiv: 
 • Gestionarea activității noastre de afaceri, furnizarea Ofertelor noastre de servicii și deservirea clienților noștri; 
 • Contactarea clienților pentru notificări sau actualizări importante;  
 • Contactarea clienților cu privire la tranzacțiile și achizițiile efectuate și la câștigurile obținute în urma unor concursuri; 
 • Personalizarea conținutului și formularea de recomandări cu privire la alte conținuturi; 
 • Exercitarea și/sau asigurarea respectării drepturilor care ne-au fost acordate în conformitate cu termenii și condițiile Ofertei de servicii; 
 • Efectuarea plății aferente Ofertelor noastre de servicii. 
 • Este posibil ca pentru alte tipuri de prelucrări să ne prevalăm de consimțământul dvs. (dacă acesta a fost acordat).  

 

Îmbunătățirea și dezvoltarea Ofertelor noastre de servicii 

 

Este posibil să utilizăm Iinformațiile dvs. pentru a analiza, îmbunătăți, personaliza și evalua Ofertele noastre de servicii și utilizării utilizarea acestora de către dvs., precum și pentru a dezvolta noi Oferte de servicii. Aceasta poate include o analiză aanalizarea răspunsurilor furnizate de dvs. la în cadrul sondajelore destinate consumatorilor. 

 

În țările în care pentru prelucrarea Iinformațiilor este necesar un temei legal, ne bazăm pe următoarele aspecte:  

 

 • Pentru sprijinirea realizarea „intereselor noastre legitime” (și ale altora) sunt necesare anumite tipuri de prelucrări, inclusiv: 
 • Îmbunătățirea și dezvoltarea Ofertelor noastre de servicii. 
 • Eficientizarea activității noastre. 
 • Înțelegerea tendințelor și a intereselor consumatorilor, inclusiv prin informații detaliate cu privire la clienți, cercetări de piață și măsurători ale cu privire la performanțelor performanțele conținutului. 
 • Compilarea statisticilor cu privire la utilizarea Ofertelor noastre de servicii. 
 • Este posibil ca pentru alte tipuri de prelucrări să ne prevalăm de consimțământul dvs. (dacă acesta a fost acordat). 

 

Marketing și publicitate personalizată 

 

Este posibil să folosim Informațiile dvs. în scopuri de marketing și/sau publicitate în legătură cu Ofertele noastre de servicii și cu cele ale clienților și partenerilor noștri. WarnerMedia folosește tehnologiile AdTech, cum ar fi licitațiile organizate în timp real (”real-time bidding”), pentru a valorifica spațiul publicitar din cadrul Serviciilor sale digitale și/sau pentru a crea un „profil” bazat pe informații cu privire la interacțiunile dvs. cu noi, inclusiv cu Ofertele noastre de servicii, cu furnizorii noștri de servicii și cu partenerii noștri și site-urile lor web, aplicațiile și publicitatea online care aparțin acestora, care sunt utilizate pentru a vă pune la dispoziție marketing și reclame personalizate. De asemenea, este posibil să agregăm informații despre utilizatori pentru a crea grupuri sau categorii de utilizatori („segmente”), pentru a comunica cu dvs. despre Ofertele noastre de servicii și pentru a vă informa despre ofertele de servicii ale clienților și partenerilor noștri, inclusiv pe Site-urile rețelelor de socializare.  

 

Deși prelucrarea Informațiilor dvs. în acest scop poate presupune utilizarea unui algoritm care selectează automat publicitate care prezintă interes pentru dvs., nu adoptăm decizii complet automatizate care pot avea efecte legale sau semnificative asupra dvs. fără ca fie să fi obținut consimțământul dvs. explicit în acest sens, fie legea aplicabilă să permită aceasta. 

 

De asemenea, este posibil să folosim CGU în scopuri de marketing sau publicitare, sub rezerva respectării termenilor și condițiilor Ofertei de servicii. 

 

În țările în care pentru prelucrarea Informațiilor este necesar un temei legal, ne bazăm pe următoarele aspecte:  

 

 • Pentru a utiliza CGU trimis de dvs. ne vom prevala de drepturile care ne-au fost acordate în conformitate cu termenii și condițiile Ofertei de servicii și de aducerea la îndeplinire a contractului nostru cu dvs. 
 • Pentru realizarea „intereselor noastre legitime” (sau ale altora) sunt necesare alte tipuri de prelucrări pentru marketing și publicitate personalizată, inclusiv: 
 • Promovarea intereselor noastre comerciale prin activități de marketing și publicitate pentru Ofertele noastre de servicii, inclusiv publicitate contextuală (care nu este influențată de date), analize și măsurători cu privire la performanțele anunțurilor;  
 • Extinderea bazei noastre de clienți prin stabilirea unor relații mai strânse cu clienții existenți și prin atragerea de noi clienți; 
 • Utilizarea de CGU trimis de dvs. (cu excepția cazului în care acesta este necesar pentru aducerea la îndeplinire a unui contract cu dvs. sau dacă vă putem solicita consimțământul); și 
 • Promovarea mărcii WarnerMedia atât în mediul online, cât și offline. 
 • În anumite jurisdicții, pentru anumite tipuri de prelucrări, cum ar fi publicitatea bazată pe interese sau în cazul în care trimitem comunicări de marketing direct prin e-mail, mesaje text sau SMS, mesaje trimise prin intermediul Site-urilor rețelelor de socializare, ne vom prevala de consimțământul dvs. (dacă acesta a fost acordat).  

Furnizarea de asistență pentru clienți  

 

Este posibil să folosim Informațiile dvs. în scopul furnizării de asistență pentru clienți, inclusiv pentru procesarea solicitărilor de informații și a plângerilor dvs. (inclusiv cu privire la operațiuni de depanare), indiferent dacă ne contactați telefonic, prin e-mail, prin intermediul unei ferestre de chat, completând formulare sau utilizând servicii de tichete, scrisori, site-uri web sau prin intermediul Site-urilor rețelelor de socializare. 

 

În țările în care pentru prelucrarea informațiilor este necesar un temei legal, ne bazăm pe următoarele aspecte:  

 

 • Unele tipuri de activități de prelucrare sunt necesare pentru a putea aduce la îndeplinire contractul încheiat cu dvs. pentru a vă pune la dispoziție o Ofertă de servicii.  
 • Este posibil ca anumite tipuri de activități de prelucrare să fie necesare pentru a ne respecta obligațiile legale. 
 • Este posibil ca anumite tipuri de prelucrări să fie necesare pentru a ne realiza interesele legitime (sau ale altora), inclusiv: 
 • Transmiterea de răspunsuri la întrebările și plângerile transmise de clienții noștri; 
 • Urmărirea progresului și a caracterului eficient al răspunsurilor noastre; și  
 • Îmbunătățirea serviciilor noastre de asistență pentru clienți. 

 

Detectarea, prevenirea și investigarea activităților infracționale și a altor activități ilegale 

 

Este posibil să folosim Informațiile dvs. în scopul detectării, prevenirii sau investigării de activități infracționale (inclusiv fraude și încălcarea drepturilor de autor), al protejării siguranței utilizatorilor și pentru asigurarea respectării drepturilor noastre civile în instanță. De exemplu, dacă este necesar, este posibil să partajăm Informațiile dvs. cu agențiile de aplicare a legii sau să le utilizăm pentru a introduce acțiuni în justiție împotriva dvs., pentru a ne exercita drepturile. 

 

În țările în care pentru prelucrarea informațiilor este necesar un temei legal, ne bazăm pe următoarele aspecte:  

 

 • Este posibil ca anumite tipuri de activități de prelucrare să fie necesare pentru a ne respecta obligațiile legale. 
 • Este posibil ca anumite tipuri de prelucrări să fie necesare pentru a ne realiza interesele legitime (sau ale altora), inclusiv: 
 • Protejarea intereselor de afaceri și a drepturilor care ne aparțin, a confidențialității, a siguranței și a bunurilor noastre, sau a celor care aparțin clienților și utilizatorilor noștri; 
 • Constatarea, exercitarea sau apărarea unor drepturi în justiție;  
 • Partajarea Informațiilor dvs. cu terți pentru a ne permite să facem uz de mijloacele legale disponibile sau pentru a limita daunele la care am putea fi expuși. 

 

Respectarea obligațiilor legale  

 

Este posibil să utilizăm Informațiile dvs. pentru a ne respecta obligațiile legale, inclusiv a normelor contabile, pentru a răspunde Cererilor cu privire la exercitatea drepturilor și pentru a răspunde cererilor transmise de autoritățile de reglementare, de autoritățile judiciare și de agențiile de aplicare a legii sau de agențiile guvernamentale. 

 

În țările în care pentru prelucrarea informațiilor este necesar un temei legal, ne bazăm pe următoarele aspecte: 

 

 • Aceste tipuri de activități sunt necesare pentru a ne respecta obligațiile legale. 

PARTAJAREA ȘI DIVULGAREA INFORMAȚIILOR

Partajăm și dezvăluim Informații următoarelor părți, în scopurile stabilite mai jos: 

 

În cadrul AT&T și/sau WarnerMedia 

 

WarnerMedia face parte din grupul de companii AT&T. Companiile WarnerMedia și companiile AT&T se sprijină reciproc și interacționează în cursul desfășurării activităților de afaceri. Prin urmare, o companie WarnerMedia și/sau o companie AT&T poate primi Informațiile dvs. pentru prelucrarea acestora în scopurile stabilite în prezenta Politică de confidențialitate, dacă există un temei juridic pentru aceasta și în conformitate cu permisiunile acordate de dvs. (de exemplu, dacă doriți sau nu să primiți comunicări de marketing) și cu orice alte controale pe care le exercitați cu privire la prelucrarea de către noi a Informațiilor dvs. (de exemplu, în cazul în care ați ales să renunțați la anumite prelucrări), așa cum se descrie în secțiunile CERERE DE EXERCITARE A DREPTURILE și MODULE „COOKIE” ȘI ALTE INFORMAȚII TEHNICE de mai jos. 

 

În afara AT&T și/sau WarnerMedia 

 

Furnizori de servicii terți. Agenții și contractanții noștri au acces la Informații pentru a le permite să furnizeze serviciile pe care le prestează pentru noi, cum ar fi, însă fără limitare la, îndeplinirea, crearea, întreținerea, găzduirea și livrarea Ofertelor noastre de servicii, desfășurarea de activități de marketing, furnizarea de servicii IT și de securitate, managementul plăților, al adreselor de e-mail și al comenzilor, gestionarea promoțiilor, concursurilor și tragerilor la sorți, efectuarea de cercetări, măsurători și analize, obținerea de informații detaliate sau prestarea de servicii de asistență pentru clienți.

 

Site-uri ale rețelelor de socializare terțe la care fac trimitere linkurile. Unele dintre Serviciile noastre digitale includ linkuri care trimit către alte site-uri, inclusiv Site-uri ale rețelelor de socializare, pentru scopuri de interacțiune cu clienții și în scopuri de marketing. Este posibil ca practicile Site-urilor rețelelor de socializare cu privire la informații să fie diferite de ale noastre, prin urmare vă recomandăm să consultați politica de confidențialitate și condițiile acestora de utilizare înainte de a transmite informațiile dvs. personale, deoarece nu avem control asupra informațiilor personale care sunt transmise către sau colectate de acești terți.

 

Parteneri terți. În anumite situații oferim Servicii Digitale și Servicii Offline sponsorizate de sau co-branduite împreună cu terți identificați. Datorită existenței acestor relații, terții colectează sau obțin informații personale de la dvs. în timpul activității. Nu exercităm niciun control asupra utilizării acestor informații personale de către terți. Vă recomandăm să citiți Politicile de confidențialitate ale acestora pentru a afla mai multe despre practicile acestora cu privire la date.   

 

Furnizori AdTech. Partajăm anumite Informații cu terți (de exemplu, alte companii, retaileri, organizații de cercetare, agenți de publicitate, agenții de publicitate, rețele și platforme de publicitate, baze de date participative, editori și organizații non-profit) pentru prelucrarea în format hash sau cu îndepărtarea elementelor de identificare, pentru a vă pune la dispoziție anunțuri publicitare bazate pe interesele dvs., inclusiv, dacă este cazul, prin licitații în timp real (”real-time bidding”). În unele cazuri, este posibil să partajăm cu terții și date privind segmente de piață sau date personalizate cu privire la public, în scopuri de marketing. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea (i) Marketing și publicitate personalizată de mai sus și secțiunile (ii) Module „cookie” și alte informații tehnice și (iii) Alegeri cu privire la reclame de mai jos.

 

Alți terți. n cazul în care este posibil un transfer al controlului asupra companiei (sau asupra unei părți a acesteia), cum ar fi o vânzare, o fuziune și achiziție sau orice tranzacție sau reorganizare a activității, este posibil să partajăm Informațiile dvs. cu părțile interesate, inclusiv în cadrul unui proces de due diligence, cu noii sau potențialii proprietari ai companiei și cu furnizorii acestora de consultanță.  

 

Organe de aplicare a legii, autorități și instanțe judecătorești. Divulgăm Informații dacă este necesar pentru prevenirea, investigarea sau urmărirea penală a activităților infracționale și în cadrul procedurilor legale, de exemplu la solicitarea transmisă sub forma unei hotărâri judecătorești, în urma transmiterii unei citații sau ca răspuns la o solicitarea a unei autorități de reglementare, a unei autorități guvernamentale sau a unui organ de aplicare a legii. 

 

Forumuri publice. Dacă postați sau distribuiți Informații în timp ce interacționați cu unul dintre Serviciile noastre digitale sau pe un Site al unei rețele de socializare, în funcție de natura serviciului sau de setările dvs. de confidențialitate, aceste informații pot deveni publice; în acest caz nu vom putea împiedica utilizarea sau partajarea acestor informații mai departe. Pentru informații cu privire la modul în care puteți personaliza setările dvs. de confidențialitate pe Site-urile rețelelor de socializare, consultați paginile de asistență cu privire la confidențialitate și condițiile de utilizare ale acestora. 

PĂSTRAREA DATELOR

În general, vom păstra Informațiile dvs. numai pentru intervalul de timp necesar pentru atingerea scopurilor descrise în această Politică de confidențialitate. Aceasta înseamnă că perioadele de păstrare vor varia în funcție de tipul de Informații și de motivul pentru care am colectat inițial informațiile. De exemplu, unele informații legate de furnizarea Ofertelor noastre de servicii vor fi păstrate timp de câțiva ani pentru respectarea anumitor obligații legale legate de aspecte financiare și fiscale. Am conceput politici interne detaliate cu privire la păstrarea datelor, în care se stabilesc perioade de păstrare diferite pentru categorii de Informații diferite, în funcție de obligațiile noastre legale, precum și dacă există o nevoie comercială de păstrare a acestor Informații. După expirarea perioadei de păstrare, Informațiile vor fi șterse în condiții de siguranță, cu excepția cazului în care acestea sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Pentru informații suplimentare cu privire la perioadele aplicabile pentru păstrarea informațiilor, contactați-ne folosind metodele indicate mai jos. 

CERERI DE EXERCITARE A DREPTURILOR

În anumite condiții, aveți dreptul de a ne solicita să dăm curs uneia sau mai multor cereri de mai jos. Este posibil să vă solicităm să ne dovediți identitatea sau să ne furnizați alte informații suplimentare înainte de a face acest lucru. 

 

 • Dreptul de acces și de rectificare: Puteți solicita detalii cu privire la informațiile pe care le deținem, împreună cu o copie a acestor informații; de asemenea, ne puteți solicita să rectificăm orice erori cu privire la Informațiile dvs.   
 • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”):Dreptul de a solicita, în anumite circumstanțe, ștergerea Informațiilor dvs. În anumite cazuri, este posibil să nu putem șterge anumite tipuri de Informații, în special în cazul în care avem obligația legală de a păstra Informațiile respective (de exemplu, în scopuri de raportare către autoritățile de reglementare) sau, de exemplu, în cazul în care doriți să continuăm să vă punem la dispoziție o Ofertă de servicii, prelucrarea informațiilor fiind necesară pentru furnizarea Ofertei respective de servicii. 
 • Comunicări de marketing și partajarea cu terții. Vă oferim posibilitatea de a vă exprima preferințele cu privire la primirea anumitor comunicări de marketing de la noi și cu privire la partajarea Informațiilor cu parteneri de încredere, pentru scopurile de marketing direct ale acestora. Consultați secțiunea „Alegeri cu privire la reclame” de mai jos pentru mai multe informații.  
 • Dreptul la portabilitate: Dreptul, în unele cazuri, de a primi Informațiile dvs. în format digital sau de a ne cere să le transmitem direct unui alt operator de date (dacă această operațiune este fezabilă din punct de vedere tehnic). 
 • Dreptul la opoziție: Dreptul de a vă opune (din motive legate de situația dvs.) prelucrării Informațiilor dvs. pe baza intereselor noastre legitime, inclusiv în scopuri de marketing direct.  
 • Dreptul de a vă retrage consimțământul: Vă puteți retrage în orice moment consimțământul cu privire la orice prelucrare a informațiilor care se realizează în baza consimțământului acordat de dvs.  

 

Vom evalua, de la caz la caz, orice solicitare de exercitare a acestor drepturi. Este posibil să existe circumstanțe în care nu avem obligația legală de a da curs unei anumite solicitări, în temeiul exceptărilor relevante prevăzute în legislația aplicabilă privind protecția datelor. În unele cazuri, aceasta poate însemna că putem să păstrăm Informațiile dvs. chiar dacă vă retrageți consimțământul. Pentru a vă exercita aceste drepturi sau pentru a contacta Responsabilul nostru pentru protecția datelor, vă rugăm să trimiteți o cerere în acest sens vizitând Portalul pentru cereri legate de drepturile individuale.  

MODULE COOKIE ȘI ALTE INFORMAȚII TEHNICE

Atunci când vizitați Serviciile noastre digitale, este posibil ca noi, partenerii noștri și furnizorii de servicii terți să folosim module „cookie” sau tehnologii similare, cum ar fi pixeli și SDK-uri pentru: (i) a furniza, dezvolta, întreține, personaliza, proteja și îmbunătăți Serviciile noastre digitale și conținutul acestora, (ii) a efectua analize, inclusiv pentru a analiza și genera rapoarte cu privire la utilizarea și performanțele Serviciilor digitale și a oricăror reclame afișate de acestea sau prin intermediul acestora, (iii) a ne proteja împotriva fraudei și a altor activități ilegale, pentru a le identifica și preveni, (iv) a crea date agregate cu privire la grupuri sau categorii de utilizatori (inclusiv public-țintă pentru reclame) și (v) ca noi, partenerii noștri și furnizorii terți să livrăm, direcționăm, oferim, comercializăm sau personalizăm reclame legate de Ofertele noastre de servicii sau de ofertele de servicii ale clienților și partenerilor noștri (inclusiv prin limitarea frecvenței cu care vă este afișată o reclamă).  

 

Preferințe legate de site-urile web

 

1. Module „cookie” necesare 

Aceste module „cookie” sunt necesare pentru a asigura funcționalitatea de bază a site-ului. 

 

Module „cookie” strict necesare sau tehnologii similare: Acestea sunt esențiale pentru a vă permite să navigați în cadrul Serviciilor noastre digitale și pentru a utiliza funcțiile acestora, cum ar fi accesarea zonelor securizate. Dacă dezactivați aceste module „cookie”, este posibil ca unele sau toate funcțiile Serviciilor digitale să nu funcționeze 

 

2. Module „cookie” care analizează performanța 

 

Aceste module „cookie” ne permit să analizăm utilizarea Serviciilor digitale pentru a măsura și îmbunătăți performanța acestora 

 

Module „cookie” care analizează performanța sau tehnologii similare: Acestea colectează informații despre modul în care utilizați Serviciile noastre digitale, pentru ca noi să putem analiza traficul, să înțelegem interacțiunile utilizatorilor și să îmbunătățim Serviciul digital respectiv. Este posibil ca e-mailurile și buletinele noastre informative (newsletters) să conțină un „pixel web” care ne informează cu privire la modul în care ați interacționat cu mesajul trimis. În ceea ce privește jocurile, aceste tehnologii colectează informații despre strategia dvs. de joc, inclusiv despre realizările dvs., utilizarea caracteristicilor și alte activități din cadrul jocurilor. Este posibil să folosim în acest scop furnizori de servicii terți, cum ar fi Google Analytics, care pot utiliza propriile module „cookie” sau tehnologii similare. Puteți afla mai multe informații dând clic pe linkul către informații și resurse privind utilizarea modulelor „cookie” de către Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en 

 

3. Module „cookie” funcționale  

 

Module „cookie” funcționale sau tehnologii similare: Acestea permit Serviciilor noastre digitale să își ”amintească” alegerile făcute de dvs. (de exemplu, numele dvs. de utilizator sau regiunea în care vă aflați) și să vă pună la dispoziție caracteristici îmbunătățite, mai personalizate, inclusiv conținut personalizat. Acestea pot fi utilizate și pentru a furniza Serviciile digitale pe care le-ați solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau adăugarea de comentarii pe un blog. 

 

4. Module „cookie” pentru reclame 

Aceste module „cookie” sunt utilizate de companiile de publicitate pentru a afișa reclame relevante pentru interesele dumneavoastră 

 

Module „cookie” pentru rețelele de socializare sau tehnologii similare: Acestea sunt utilizate atunci când partajați informații folosind un buton de distribuire pe rețelele de socializare sau butonul „like” din cadrul Serviciilor noastre digitale sau când asociați contul sau interacționați cu conținutul nostru pe sau prin intermediul unui Site al unei rețele de socializare, cum ar fi Facebook sau Twitter. Site-ul rețelei de socializare va înregistracă ați făcut acest lucru, iar aceste Informații pot fi asociate unor activități de direcționare/publicitare, inclusiv prin crearea de segmente de public personalizate. 

 

Module „cookie” pentru publicitate sau tehnologii similare: Este posibil ca unele dintre Serviciile noastre digitale să utilizeze o rețea de publicitate care aparține unui terț sau o companie AT&T sau WarnerMedia pentru a vă transmite publicitate direcționată. Este posibil ca acestea să poată limita numărul de afișări ale unei reclame și urmări acțiunile de navigare sau de utilizare a Serviciilor noastre digitale și a Site-urilor rețelelor de socializare. 

 

Gestionarea modulelor „cookie” și a altor tehnologii.

Pentru Serviciile digitale furnizate în anumite jurisdicții, inclusiv în SEE, puteți afla mai multe informații despre utilizarea de către noi a modulelor „cookie” și a altor tehnologii și vă puteți acorda sau retrage consimțământul sau puteți configura preferințele dvs. privind modulele „cookie” și, în unele cazuri, obiecta cu privire la scopurile pentru prelucrarea informațiilor dvs. personale bazate pe interes legitim, făcând clic pe Manage Cookies+ sau configurând în orice alt fel preferințele dvs. cu privire la modulele „cookie”. Aceste setări sunt accesibile în mod specific pe un site sau într-o aplicație, în orice moment, accesând linkul „Manage Cookies+” sau un link similar de pe site-urile web sau din setările aplicației. De asemenea, puteți utiliza setările aplicației/browserului dvs. pentru a configura preferințele dvs. cu privire la modulele „cookie”. 

 

Pentru multe Servicii digitale din SEE, WarnerMedia participă la Cadrul de Transparență și Consimțământ al IAB Europe, care este descris în detaliu pe site-ul IAB și respectă specificațiile și politicile acestuia cu privire la site-urile web și aplicațiile pentru care acesta este aplicabil. OneTrust rulează platforma de gestionare a consimțământului cu numărul de identificare 28. 

 

Comunicări de marketing. Vă oferim posibilitatea de a vă exprima preferințele cu privire la primirea anumitor comunicări de marketing de la noi. Dacă doriți să actualizați aceste preferințe, puteți (i) să vă conectați la un cont pe care l-ați creat la noi pentru a modifica setările (în cazul în care această funcție este disponibilă) sau (ii) să ne trimiteți o cerere în acest sens navigând la Portalul pentru cereri legate de drepturile individuale. De asemenea, puteți urma instrucțiunile de dezabonare furnizate în orice e-mail de marketing pe care îl primiți.  

 

Alegeri cu privire la reclame.  Este posibil ca, operând fie în mod independent, fie în colaborare cu afiliați sau cu terți, să afișăm reclame și să efectuăm operațiuni de colectare de date, raportare, măsurarea răspunsului la anunțuri și analize de site-uri cu privire la Serviciile noastre digitale și site-urile web ale terților la nivel de internet și de aplicații, de-a lungul timpului. Este posibil ca noi, afiliații noștri sau terții să utilizăm module „cookie”, semnalizatoare web (”web beacons”), pixeli sau tehnologii similare pentru a desfășura această activitate. Acestea obțin informații cu privire la aplicațiile pe care le utilizați, site-urile web pe care le vizitați și alte informații de pe dispozitivele și browserele dvs., de pe site-uri, servicii și aplicații, de-a lungul timpului, pentru a putea afișa reclame care sunt mai relevante pentru interesele dvs., în cadrul Serviciilor noastre digitale și în afara acestora, pe dispozitivele și în browserele dvs. Acest tip de publicitate este cunoscut sub denumirea de „publicitate bazată pe interese”. Este posibil ca noi, afiliații noștri sau terții să utilizăm aceste informații și pentru a asocia diferitele browsere și dispozitive ale dvs., în scop de publicitate bazată pe interese și în alte scopuri, cum ar fi activitățile de cercetare, analiză, operațiuni interne, prevenirea fraudei și îmbunătățirea experienței consumatorilor. 

 

În afară de gestionarea preferințelor dvs. prin intermediul platformei noastre de gestionare a consimțământului, pentru mai multe informații cu privire la publicitatea bazată pe interese afișată în browserul computerului dvs. sau al dispozitivului dvs. mobil, precum și cu privire la posibilitatea de a renunța la acest tip de reclame afișate de terți care participă la programe de autoreglementare, accesați următoarele linkuri: website-ul Your Online Choices dacă vă aflați în SEE, site găzduit și care poate fi vizita la adresa European Interactive Digital Advertising Alliance (EDAA); dacă vă aflați în Argentina, vizitați site-ul Alianza de Publicidad Digital de Argentina (APDA); dacă vă aflați în Canada, vizitați site-ul Digital Advertising Alliance of Canada (DAAC), iar dacă vă aflați în Statele Unite, vizitați site-ul Digital Advertising Alliance of the US (DAA). Pentru mai multe informații cu privire la publicitatea bazată pe interese afișată în aplicații mobile precum și pentru a renunța la acest tip de reclame afișate de terți înregistrați în instrumentul AppChoices al DAA, accesați linkul Ad choice  pentru a descărca versiunea AppChoices potrivită pentru dispozitivul dvs. Vă rugăm să rețineți că orice opțiune de renunțare pe care o exercitați prin intermediul acestor programe se va aplica publicității bazate pe interese provenite de la terții pe care îi selectați, dar va permite în continuare colectarea de Informații în alte scopuri, inclusiv pentru cercetare, analize și operațiuni interne. Așadar, puteți continua să primiți publicitate, dar aceasta poate fi mai puțin relevantă pentru interesele dvs. 

 

Aspecte de reținut despre opțiunile de renunțare disponibile în browsere web cu privire la module „cookie” (cum ar fi cele utilizate de EDAA, APDA și DAAC):

 

 • Module „cookie” blocate: Este posibil ca modulul „cookie” de renunțare să nu funcționeze dacă browserul dvs. este configurat să blocheze modulele „cookie” care aparțin terților. 
 • Ștergerea sau protejarea opțiunilor de renunțare: Dacă ștergeți modulele „cookie” va trebui să exercitați din nou opțiunea de renunțare. Există plugin-uri pentru browser cu ajutorul cărora puteți să păstrați modulele „cookie” pentru exercitarea opțiunii de renunțare.  
 • Numai pentru acest browser: Renunțarea este aplicabilă numai pentru profilul browserului în care ați setat-o. De exemplu, dacă setați renunțarea în timp ce utilizați Firefox, dar apoi utilizați Chrome, renunțarea nu va fi activă în Chrome. Pentru ca renunțarea să fie validă în Chrome va trebui să repetați procesul. Acest lucru se datorează faptului că modulele „cookie” nu pot fi citite de browsere diferite sau de profiluri diferite de browser. 

 

Renunțarea nu blochează și nu șterge modulele „cookie”: De asemenea, aceasta nu împiedică utilizarea modulelor „cookie” sau a altor tehnologii în alte scopuri decât selecția reclamelor pe baza intereselor dvs., astfel cum au fost extrase din comportamentul dvs. online. Dacă renunțați, este posibil ca datele cu privire la activitatea dvs. de navigare să continue să fie colectate și veți continua să primiți reclame. Reclamele pot fi selectate, de exemplu, pe baza conținutului paginii web în care sunt afișate. Dacă doriți să blocați sau să ștergeți complet modulele „cookie”, puteți utiliza setările browserului web pentru a face aceasta. 

 

Este posibil să aveți mai multe opțiuni la dispoziție, în funcție de dispozitivul dvs. mobil și de sistemul de operare. De exemplu, majoritatea sistemelor de operare ale dispozitivelor (de exemplu, iOS pentru telefoane Apple, Android pentru dispozitive Android și Windows pentru dispozitive Microsoft) pun la dispoziție propriile instrucțiuni cu privire la modul în care se poate limita sau evita afișarea reclamelor personalizate în aplicație. Puteți consulta materialele suport și/sau setările de confidențialitate pentru sistemele de operare respective pentru a afla mai multe despre aceste funcții și modul în care se aplică acestea reclamelor personalizate afișate în aplicație. 

 

Informații precise privind localizarea. Pentru a activa sau dezactiva colectarea de informații precise despre localizare de pe dispozitivul dvs. mobil prin intermediul aplicațiilor noastre mobile, puteți accesa setările dispozitivului mobil și selecta limitarea acestei colectări. De asemenea, puteți limita colectarea de informații precise despre localizare de pe site-urile web prin intermediul setărilor browserului. 

 

 

TRANSFERURI INTERNAȚIONALE

Ne desfășurăm activitatea la nivel internațional, iar unele dintre procesele care au legătură cu utilizarea Informațiilor dvs. de către noi vor necesita stocarea sau prelucrarea informațiilor dvs. în țări diferite de țara în care vă aflați, inclusiv în țări în care nivelul de protecție legală a informațiilor dvs. poate fi diferit și în care este posibil să aveți mai puține drepturi legale în legătură cu aceasta. Informațiile dvs. pot fi transferate și prelucrate în special în Statele Unite, unde se află unele dintre sistemele noastre.  

 

Consultați Tabelul afiliaților pentru exemple de țări în care pot fi transferate Informațiile dvs.  

 

Cu toate acestea, de câte ori transferăm Informațiile dvs. în afara unei țări sau a unei regiuni, cum ar fi Spațiul Economic European, ne vom asigura că luăm măsurile necesare pentru a respecta cerințele legale aplicabile. Prin urmare, dacă este necesar, ne vom asigura că sunt implementategaranții adecvate, prin utilizarea mecanismelor contractuale adecvate, cum ar fi Clauzele contractuale standard ale UE, sau prin participarea furnizorilor de servicii la un mecanism internațional aprobat pentru transferul de date, inclusiv adoptarea de Reguli corporatiste obligatorii. Pentru informații suplimentare cu privire la documentele pe care le utilizăm pentru a vă proteja Informațiile atunci când acestea sunt transferate în afara țării sau regiunii dvs., vă rugăm să trimiteți o cerere în acest sens folosind Portalul pentru cereri legate de drepturile individuale.  

NOTIFICĂRI CU PRIVIRE LA ACTUALIZĂRI

Este posibil să actualizăm periodic această Politică de confidențialitate. Vă vom notifica cu privire la orice modificări substanțiale prin publicarea unei notificări pe site-urile noastre. Vă recomandăm să reveniți periodic și să consultați această politică, pentru a vă asigura că sunteți la curent cu ultimele modificări. 

CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Dacă aveți întrebări cu privire la această Politică de confidențialitate, ne puteți contacta sau îl puteți contacta pe Responsabilul nostru pentru protecția datelor la wmprivacy@warnermediagroup.com

PLÂNGERI

Dacă nu sunteți mulțumit/-ă de modul în care am răspuns solicitării dvs. de informații, contactați-ne mai întâi la wmprivacy@warnermediagroup.com. În cazul în care, în continuare, nu sunteți mulțumit/-ă de răspunsul nostru, este posibil să aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea pentru Protecția Datelor din țara dvs. Contactați-ne la wmprivacy@warnermediagroup.com pentru a obține mai multe detalii cu privire la modul în care puteți contacta această autoritate.